SUV-521

Programozható fogkefe fertőtlenítő

„Csak a tiszta és kórokozómentes fogkefével végzett alapos és rendszeres fogápolással előzhető meg a fogszuvasodás, az ínygyulladás, az ínysorvadás és az ezek következtében fellépő szív- és érrendszeri betegségek.”

Vásárolni szeretne?
Kérdése van?
www.adapter.hu
 
www.adapter.hu
Tel.: (1)414-4045

 

Az egészség a szájban kezdődik. A hirdetések azt sulykolják, hogy az ilyen vagy olyan márkájú fogkefével végzett rendszeres fogmosás megelőzi a fogszuvasodást és az ínysorvadást. De a legalaposabb fogápolás sem ér sokat, ha a kórokozók már a fogkefével a szájüregbe kerülnek.

A SUV-521 programozható fogkefe fertőtlenítő garantálja a fogkefék folyamatos csíramentességét. Csak a tiszta és kórokozómentes fogkefével végzett alapos és rendszeres fogápolással előzhető meg a fogszuvasodás, az ínygyulladás, az ínysorvadás és az ezek következtében fellépő szív- és érrendszeri betegségek.

A NoXalc SUV-521 fertőtlenítő készülék látszólag egyszerű fogkefetartó, a fürdőszoba hagyományos kelléke, de emellett programozható időközönként automatikusan, érintésmentesen fertőtleníti a fogkeféket. A fertőtlenítés egy speciális fényforrás segítségével történik, aminek az ultraibolya sugárzása és a közben keletkező ózon gyorsan, hatékonyan és környezetbarát módon pusztítja a kórokozókat. Az agyonreklámozott méregdrága fogkefe a tisztaság és egészség jelképévé vált. A fürdőszoba nedves, fülledt magányában azonban a mégoly „high-tech” fogkefe sörtéin is vígan szaporodnak a baktériumok. Ezzel az egyszerűen kezelhető, szellemes készülékkel valóban maradéktalanul élvezhető a korszerű fogkefe alapos tisztítóképessége

A SUV-521 jellemzői:

 • Hidegkatódos ultraibolya fényforrás
 • Gyorsaság és hatékonyság
 • 30 másodperc UV besugárzás megsemmisíti a kórokozók legnagyobb hányadát
 • Kézi és programozott automatikus fertőtlenítés
 • Befogadóképesség: max. 4 fogkefe
 • Fürdőszoba falára is felszerelhető
 • Könnyen, gyorsan tisztítható
 • Egy elemmel egy hónapig üzemel, az UV fényforrás élettartama gyakorlatilag korlátlan

 

MŰSZAKI ADATOK:

Tápforrás:  

9 V-os alkalin elem 

UV hullámhossz: 

185-254 nm 

UV sugárteljesítmény:

0,5 mW/cm2, 20 mg/m3 ózonkoncentráció

Folyamatos üzem egy teleppel:

3 óra

üzemi hőmérséklet: 

0-45 °C 

üzemi páratartalom: 

35-85% 

Tömeg: 

350 g 

A fertőtlenítés gyakorisága álítható

3, 6 vagy 9 óra vagy kézi 

A SUV-521 fogkefe fertőtlenítő hatékonysága az SGS Laboratory Testing Center mérései alapján:

 • escherichia coli baktériumok (ATCC 43895) 99,998%-át,
 • staphylococcus aureaus baktériumok (IFO 12732) 99,913%-át,
 • salmonella enteritidis baktériumok (IFO 3313) 99,928%-át. 30 másodperces UV fertőtlenítés elpusztítja a tenyészetben jelen lévő

 

 

Mit jelent az ultraibolya fertőtlenítés?
A napfény egészség. A sok évszázados tapasztalatot a zsúfolt, járványoktól sújtott középkori városokban elterjedt mondás foglalja össze legtalálóbban: "A napos oldalon ritkábban áll meg a halottaskocsi." és tényleg: a napsugárzás ultraibolya összetevői pusztítják a mikroorganizmusokat. Az ultraibolya sugárzást három hullámhossztartományra osztjuk: UV-C: 100-280 nm, UV-B: 280-315 nm, UV-A: 315-400 nm. Csírátlanító, fertőtlenítő hatása a "kemény" UV-C sugárzásnak van. Ez a hullámhossztartomány a kórokozók nukleinsavját olyan mértékben roncsolja, ami a szaporodásukat lehetetlenné teszi. Ez a fajta fertőtlenítés rendkívül hatásos, gyors és környezetbarát. Az UV sugárzás hatékonyan használható vírusok, baktériumok, gombák, algák és protozoák ellen. érdekes módon ez a környezetbarát fertôtlenítő módszer csak az utóbbi években kezdett széles körben elterjedni. Az olcsó, kényelmesen kezelhető fertőtlenítő készülékek lelke egy UV fényforrás. Ez nem más, mint egy alacsony nyomású higanygőz lámpa, amit germicid lámpának is neveznek. Ilyen elven működő nagy méretű és teljesítményű lámpákat már régóta használnak fertőtlenítésre műtőkben, steril szobákban. A NoXalc termékekben a legkorszerűbb hidegkatódos, bemelegedési időt nem igénylő, gyakorlatilag korlátlan élettartamú UV fényforrások vannak.

 

 

Használati útmutató 

Ha nem tudja megnyitni a PDF állományt...

 

Vissza a kezdőlapra